Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο κέντρο της Αθήνας και τα ιστορικά ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George βάζουν τα γιορτινά τους και σας υποδέχονται με δελεαστικά πακέτα διαμονής.

Παράλληλα το ανακαινισμένο πλέον concept store GP Corner Gifts&Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία γέμισε με ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων, ενώ μια μεγάλη ποικιλία από γλυκίσματα που επιμελείται ο βραβευμένος γάλλος pastry chef Arnaud Larhen σας περιμένουν. Στη boutique KG Perfums&moreτου ξενοδοχείου King George μπορείτε επίσης να βρείτε αρώματα υψηλής ποιότητας, έτοιμα να συσκευαστούν και να παραδοθούν στους αγαπημένους σας.

Την ίδια στιγμή το lounge Winter Garden της Μεγάλης Βρεταννίας σας καλωσορίζει με έναν πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ γλυκών όπου μπορείτε να απολαύσετε συνοδεία ζεστής σοκολάτας, καφέ και 20 διαφορετικών ποικιλιών τσαγιού. Φυσικά παραμονές και ανήμερα των εορταστικών ημερών η θέα της λαμπερής Αθήνας σε συνδυασμό με τις σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες στα γιορτινά μενού που έχει ετοιμάσει ο Executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου απογειώνουν στη μαγεία των και Χριστουγέννων.

Περισσότερα στο www.luxurycollection.com/grandebretagne