Ενα αλµυρό σνακ για όλες τις ώρες. Ιδανικό και για γιορτινό κάλεσµα.

Υλικά
(για 1 µακρόστενη φόρµα του κέικ)

  • 150 γρ. αλεύρι, µαλακό
  • 4 αβγά, ελαφρώς χτυπηµένα
  • 4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. φέτα, σε τρίµµα
  • 1 κ.γ. (κοφτή) µπέικιν πάουντερ
  • 1 φλ. λιαστή ντοµάτα, ψιλοκοµµένη (100 γρ.)

Εκτέλεση

1. Σε ευρύχωρο µπολ δουλεύουµε όλα τα υλικά ώσπου να σχηµατιστεί µια ζύµη ελαφρώς υγρή, που να θυµίζει χυλό. Σε µακρόστενη φόρµα του κέικ στρώνουµε µια λαδόκολλα, έτσι ώστε να καλύπτει και τα τοιχώµατα, και ρίχνουµε µέσα τον χυλό.

2. Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 170°C. Αφήνουµε τη ζύµη να ξεκουραστεί για µισή ώρα και ψήνουµε για περίπου 40 λεπτά, µέχρι να ροδίσει. Ξεφορµάρουµε αµέσως µετά το ψήσιµο.