Την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τον εκλογικό τους στόχο, για τα σχέδια του υπουργείο Οικονομικών για τη δημιουργία χώρων ηλεκτρονικού τζόγου και για το δημοσίευμα που εμπλέκει την κ. Γεννηματά με τη λίστα Μπόργιανς. {{{ audio1 }}}

Για τον εκλογικό τους στόχο

«Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας, να είμαστε στη δεύτερη θέση.

Με όλες τις δυνάμεις του χώρου, ναι όλοι μαζί (και με τον Γ. Παπανδρέου). Θα πρέπει ο καθένας να κάνει ένα βήμα πίσω για να προχωρήσουνε αυτές οι διαδικασίες και νομίζω θα το κάνουν».

Για τα σχέδια του υπουργείο Οικονομικών για τη δημιουργία χώρων ηλεκτρονικού τζόγου

«Ο κ. Τσακαλώτος έχει προσχωρήσει, σε όλες, (τις αποφάσεις) έχει διώξει η κυβέρνηση αυτή, τα GPS, για να χτυπήσει το λαθρεμπόριο, έχει κάνει αυτό με το τζόγο, το οποίο ξέρετε, αυτό κατά κύριο λόγο θα πάει στις φτωχογειτονιές, μην περιμένει κανένας στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, να ανοίξει playroom. Δεν θα πω σήμερα αυτό που είπε ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος, ότι το δεύτερο κανονισμό λειτουργίας, κάποιοι τον εξαγόρασαν, αλλά κάτι άλλαξε κάποιος βοηθάει αυτό κυρίως δε βοηθάει όμως τον απλό πολίτη.

Κανένας (δεν αντέδρασε στη Βουλή), γιατί αντέδρασε ο κ. Τσακαλώτος, που του είπα όλα αυτά;. Όλα αυτά είναι για την καρέκλα, όσο υπάρχει η καρέκλα, δεν θα ανοίγει μύτη».

Για το δημοσίευμα που εμπλέκει την κ. Γεννηματά με τη λίστα Μπόργιανς

«Εδώ δεν έδωσαν απάντηση, ο κ. Τσακαλώτος, που πάλι τον προκάλεσα εχθές, για το θέμα της κ. Γεννηματά, για το δημοσίευμα, για τη λίστα Μπόργιανς και δεν βγαίνει ο υπουργός Οικονομικών να πει, ναι είναι μέσα, επειδή ξέρουν όμως ότι δεν είναι μέσα(γέλια), το θέμα είναι ότι ο υπουργός Οικονομικών θα μπορούσε και να μην αφήσει τη λάσπη στον ανεμιστήρα και όσο αντέξει κάποιος, να βγει και να πει – και σωστά έστειλε σήμερα επιστολή στον κ, Βούτση, η κ. Γεννηματά – να πει, κοιτάξτε κύριοι αυτό δεν υπάρχει το όνομα.

Οι ίδιες φυλλάδες, οι ίδιοι άνθρωποι, όταν ήταν η λίστα Λαγκάρντ, διέδιδαν ότι τότε, ο κ. Βενιζέλος, δεν έδωσε, τάχα μου, τη λίστα Λαγκάρντ, γιατί ήταν η γυναίκα του μέσα, οι ίδιοι άνθρωποι είναι».