Την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου, ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης μιλά στους Αργύρη Παπαστάθη και Άρη Ραβανό για τις τηλεοπτικές άδειες. {{{ audio1 }}}

Για τις τηλεοπτικές άδειες

«Μετέτρεψαν ένα δημόσιο αγαθό που συνδέεται με το δικαίωμα των πολιτών στην πληροφόρηση, στην ψυχαγωγία, σε αγοραίο προϊόν, το οποίο το κατακτά όποιος δώσει τα περισσότερα, χωρίς κανένα κριτήριο ελέγχου της ποιότητας, χωρίς κανένα κριτήριο προέλευσης χρημάτων. Η θέση μας από την πρώτη στιγμή είναι περισσότερη δημοκρατία, περισσότερα κανάλια, περισσότερη πολυφωνία, τα ίδια ή περισσότερα χρήματα, αλλά λιγότεροι άνεργοι.

Θα καταργήσουμε τον αριθμητικό περιορισμό, θα δώσουμε επιπλέον άδειες, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο Παππά, θα μπουν κριτήρια αυστηρά, θα ανοίξουμε την αγορά με κανόνες δικαίου, θα σεβαστούμε το Σύνταγμα, και φυσικά την ανεξάρτητη αρχή, το ΕΣΡ. Θα σεβαστούμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν πολλές επιλογές, και ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ο νόμος Παππά, και αυτή είναι η θέση μας, απολύτως ξεκάθαρη, θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί».