Eνα φανταστικό λουλούδι θέλησε η Miuccia Prada να αποτελεί το κεντρικό στοιχείο έμπνευσης για τη δημιουργία του αρώματος. Ένα λουλούδι φτιαγμένο αποκλειστικά για τη γυναίκα Candy Florale που εμπερικλείει ευωδιές από χιλιάδες άνθη. Η παιώνια κυριαρχεί ενώ νότες από σορμπέ λιμοντσέλο, καραμέλα και μέλι χαρίζουν αισθησιασμό και ζεστασιά στο λουλουδάτο χαρακτήρα της εσάνς.

Το νέο άρωμα του οίκου Prada είναι η απόλυτη έκφραση του ρομαντισμού.

Η Daniela Andrier, η μύτη του αρώματος, συνεργάστηκε στενά με τη Miuccia Prada για τη δημιουργία της νέας εσάνς συμφωνώντας στο ότι αν η αγάπη είναι ένα λουλούδι, το Candy Florale είναι χιλιάδες λουλούδια. Οι δύο διάσημες κυρίες καλούν όλες τις γυναίκες σε μια μοναδική οσφρητική εμπειρία γεμάτη ενέργεια και πάθος για τη ζωή.

Απόλυτα θηλυκό, το μπουκάλι του αρώματος διατηρεί το σχήμα των προηγούμενων εκδοχών Candy, ενώ διαφοροποιείται χάρη στο νέο συνδυασμό χρωμάτων που το ντύνουν. Το ροζ και το λευκό τονίζουν το δροσερό, λουλουδάτο χαρακτήρα του αρώματος και συνθέτουν μια μοντέρνα και ταυτόχρονα ρετρό εικόνα με βασικό στοιχείο την κομψότητα.

Η γλυκιά Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux ενσαρκώνει τη γυναίκα Candy από το πρώτο κιόλας άρωμα της ομώνυμης συλλογής. Χάρη στη φυσική ομορφιά της, την ιδιαίτερη προσωπικότητά της αλλά και την ικανότητά της να μεταμορφώνεται μας ταξιδεύει στο θαυμαστό κόσμο του αρώματος.

Ο ταλαντούχος Steven Meisel βρίσκεται πίσω από τη διαφημιστική καμπάνια της νέας αρωματικής δημιουργίας του οίκου. O διάσημος Αμερικανός φωτογράφος μόδας, με οδηγό τη φαντασία του και πρωταγωνίστρια τη Lea Seydoux, αποτυπώνει το ονειρικό σύμπαν του Candy Florale όπου η γοητεία κυριαρχεί με φόντο τα εκλεπτυσμένα λουλούδια της Prada.

Eπιμέλεια: Eλένη Σκαλκώτου.