Καμιά αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει, τουλάχιστον τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε ότι αφορά το θέμα της μετακίνησης οπαδών. Αυτό επισήμανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης με εκπροσώπους έξι ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το παρών στη σύσκεψη κορυφής έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της σούπερ λίγκας και της ΕΠΟ, και ήταν ξεκάθαρο μετά το τέλος της συζήτησης, ότι δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα όσα ισχύουν, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πρόσθεσε ότι όποια αλλαγή πραγματοποιηθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα συνολικό πλαίσιο.

Το παρών στη σύσκεψη κορυφής έδωσαν από πλευράς Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης και οι αντιπρόεδροι Μιχάλης Κουντούρης και Βαγγέλης Μπαταγιάνης. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης και την ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν στη συνάντηση ο Μάκης Γκαγκάτσης και από τον Πανιώνιο ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Χρήστος Δάρρας. Τέλος από τον Ατρόμητο, το παρών στη σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης και η διευθύνουσα σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου.