Σύνθετο το σκηνικό που διαμορφώνεται όσο προχωράει η ροή των αποτελεσμάτων καθώς οι ανατροπές στην περιφέρεια Αττικής και το Δήμο της Αθήνας που κατέγραψε το exit poll της Kάππα Research φαίνεται ότι αλλάζει τουλάχιστον μέχρι τις 10:25 το βράδυ της Κυριακής.

Το νέο αναθεωρημένο exit poll στο 100% του δείγματος

Το exit poll των 7:00

Στην περιφέρεια Αττικής στην πρώτη θέση βρίσκεται η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου με 29,1% και ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 21,7% ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Στο Δήμο της Αθήνας προηγείται ο υποψήφιος του Σύριζα Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 22,4% και ακολουθεί ο Γιώργος Καμίνης με 20,6 % ενώ την έκπληξη κάνει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλ.Κασιδιάρης που βρίσκεται στην τρίτη θέση με οριακή διαφορά -15,9% έναντι 15,7%- απο τον Αρη Σπηλιωτόπουλο.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Απ.Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν με οριακή διαφορά ο Γ.Ιωανννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου του Σύριζα με 15,6%.

Στην Πελοπόννησο προηγείται με σημαντική διαφορά ο Π.Τατούλης 43,1%, στη Θεσσαλία ο Κ.Αγοραστός με 42,5% και στην περιφέρεια Κρήτης ο Στ.Αρναουτάκης με 40.4%.

Ολόκληρο το exit poll