Επεισόδιο μεταξύ υπαλλήλων της ΕΡΤ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Βουλή και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου, σημειώθηκε την ώρα που εισερχόταν με την υπηρεσιακή λιμουζίνα στον χώρο από την πύλη επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Εργαζόμενη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, φέρεται να αποδοκίμασε τον κ. Πάγκαλο κάνοντας έναν απαξιωτικό μορφασμό, σύμφωνα με μια εκδοχή, ή εξυβρίζοντάς τον σύμφωνα με την πλευρά του κ. Πάγκαλου, ο οποίος εξοργισμένος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε από την αστυνομική φρουρά της Βουλής «να συλληφθεί» η διαμαρτυρόμενη, δηλώνοντας την πρόθεσή του να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά.

Επικράτησε ένταση, με τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κατάργηση της ΕΤ1 και την εργασιακή εφεδρεία, να απαιτούν να αφεθεί ελεύθερη η υπάλληλος της ΕΡΤ με ειδικότητα μοντέρ, κάτι που επετεύχθη αργότερα μετά από παρέμβαση της ΠΟΕΣΥ. Όπως διευκρίνιζαν πάντως παράγοντες της Βουλής η εν λόγω εργαζόμενη δεν συνελήφθη αλλά «απλώς φιλοξενήθηκε στο φυλάκιο για να συνέλθει από το σοκ το οποίο υπέστη». Όπως άλλωστε τόνιζαν το επεισόδιο έλαβε χώρα στο πεζοδρόμιο και όχι στο χώρο του Κοινοβουλίου και συνεπώς αρμόδιο για την σύλληψή της θα ήταν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και όχι η φρουρά της Βουλής.