Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι ο «οδικός χάρτης» είναι πρόταση για διάλογο και ότι όλα τα θέματα θα συζητηθούν στην πορεία προς την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές συζητήσεις για ειδικά θέματα.

Από τη μεριά του, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ανέφερε στον κ. Παπανδρέου πως δεν πείστηκε από όσα είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου στη χθεσινή (άτυπη) συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και επέκρινε τον υπουργό Οικονομικών ότι φέρεται σαν να έχει το αλάθητο του Πάπα και ότι αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν λογιστική μονάδα.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος είπε επίσης ότι δεν δέχεται το ξεπούλημα της ενέργειας και υπενθύμισε στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ και Πρωθυπουργό, αναφορά του Ανδρέα Παπανδρέου ότι σε κάθε περίπτωση, οι στρατηγικοί τομείς ενέργειας και τηλεπικοινωνιών παραμένουν κρατική περιουσία.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος ζήτησε επίσης από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, να πραγματοποιήσει νέο ξεκίνημα με νέα ομάδα που έχει συνολική και πλατιά επαφή με την κοινωνία και τέλος να φέρει συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα και όχι γενικόλογες αναφορές για την ανάπτυξη.