Basket League
ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ ΕΡΤ1, 18.30


Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, ως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» ως το τέλος. Στο τηλεπαιχνίδι κυριαρχεί το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού, ενώ οι τηλεθεατές «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.
Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου» ALPHA, 20.00
Οσο ο Αχιλλέας προσπαθεί να πείσει τη Βασιλίνα για τις ειλικρινείς προθέσεις του όσον αφορά τον γάμο, ο Θοδωρής ενημερώνει τον Λεωνίδα και τον Βλάση για το εξώδικο που τους έστειλε η Μίκα. Ο Βλάσης, εκτός εαυτού, ορκίζεται να την εκδικηθεί. Η Λατάνια προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Δαμιανό και όλο τον πλευρίζει, ενώ η Μένη ψάχνει να βρει τρόπο να αγοράσει όλη την ιδιοκτησία της Μιράντας.


Ξένη ταινία
«Η θεωρία των πάντων» STAR, 22.40
Στην ταινία ξετυλίγεται η συγκλονιστική ζωή του βρετανού θεωρητικού φυσικού, κοσμολόγου και συγγραφέα Στίβεν Χόκινγκ, βασισμένη στο βιβλίο της πρώην συζύγου του Τζέιν Χόκινγκ «Travelling to Infinity: My Life with Stephen Hawking». Η αφήγηση ξεκινά από το 1963 που σπούδαζε στο Κέιμπριτζ, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε τη σχέση με τη γυναίκα του που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια μετά τη διάγνωσή του με τη νόσο του κινητικού νευρώνα, προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει τη μία και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το Σύμπαν και τον Χρόνο. Πρωταγωνιστούν οι Φελίσιτι Τζόουνς, Ντέιβιντ Θιούλις, Εντι Ρέντμεϊν, Εμιλι Γουάτσον, Τσάρλι Κοξ. (Αγγλία / Ιαπωνία / Αμερική, 2014, 113′)

HeliosPlus