Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Στην εταιρεία βρίσκονται όλοι κάτω από το σοκ των νέων για τον Θωμά. Η Μαρίνα εκμυστηρεύεται στον Αρη πως φοβάται για το στημένο τηλεφώνημα που έβαλε να κάνουν στην Τέση. Πράγματι, εκτός από το Μίλτο, στο Τμήμα καλούν και τον Αρη θέλοντας να ερευνήσουν τυχόν σχέση του με το τηλεφώνημα, καθώς αυτός ήταν ο μόνος που ωφελήθηκε από το γεγονός. Η Ζωή εξίσου ανήσυχη με τη Μαρίνα αναβάλλει τον χωρισμό της με τον Παύλο.


Ξένες ταινίες
«Τρελή κούρσα»
STAR, 22.30
Ο Κέβιν Στρετς είναι ένας ριψοκίνδυνος οδηγός λιμουζίνας στο Χόλιγουντ, που έχει όμως σκοτεινό παρελθόν. Οταν χρειάζεται επειγόντως χρήματα για να ξεπληρώσει το χρέος του σε έναν επικίνδυνο γκάνγκστερ, αναλαμβάνει μια δουλειά με έναν ιδιόρρυθμο εκατομμυριούχο. Ο Στρετς, αν και είναι αποφασισμένος να ικανοποιήσει όλες τις εκκεντρικές απαιτήσεις του πελάτη του για να καταφέρει να πάρει τη μεγάλη αμοιβή, θα ζήσει μια άγρια νύχτα γεμάτη περιπέτειες και κίνδυνο. Πρωταγωνιστούν οι Ρέι Λιότα, Τζέσικα Αλμπα, Εντ Χελμς, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, Πάτρικ Γουίλσον, Ράντι Κουτούρ, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ, Μπρούκλιν Ντέκερ, Μίντι Ρόμπινσον. (ΗΠΑ, 2014, 85′)

«Το ξίφος του δράκου»
ALPHA, 23.50
Στην Κίνα της δυναστείας των Χαν, ο διοικητής των δυτικών περιοχών και επικεφαλής της ομάδας περιφρούρησης του Δρόμου του Μεταξιού Χούο Αν θα πέσει θύμα πολιτικής συνωμοσίας και θα καταδικαστεί σε καταναγκαστικά έργα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Σύντομα όμως στον δρόμο του θα βρεθεί ένας ρωμαίος αξιωματικός, ο Τιβέριος, επικεφαλής μιας λεγεώνας που αναζητεί προμήθειες νερού και φαγητού στην αφιλόξενη γη της Κίνας. Η ιδιόμορφη συμμαχία που θα προκύψει ανάμεσα στον Χούο Αν και στον Τιβέριο θα αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στο βασίλειο. Πρωταγωνιστούν οι Τσάκι Τσαν, Τζον Κιούζακ, Αντριαν Μπρόντι, Λιν Πενγκ. (Κίνα / Χονγκ-Κονγκ, 2015, 127′)

HeliosPlus