Ελληνική σειρά
«Η λέξη που δεν λες»
Alpha, 21.50
Ο Γιάννης, κρυφά από την Ελένη, παρακαλεί τη Μαριάννα να επιστρέψει. Εκείνη, παρά την αντίσταση που προβάλλει αρχικά, τελικά υποχωρεί για το καλό του Παυλή. Η Ελένη τα χάνει στον ερχομό της, όμως ο Γιάννης δεν της αφήνει περιθώρια να αντιδράσει. Η συνεργασία της Ιωάννας με τον Τζατζιμάκη αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη και φτάνει στα όρια της φάρσας λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του γιατρού. Τα οικονομικά προβλήματα του Γιάννη γίνονται όλο και μεγαλύτερα και οι αντοχές του αγγίζουν κόκκινο καθώς βλέπει να γκρεμίζεται ό,τι με τόσο κόπο πάλεψε να χτίσει. Η Ρίτσα μοιάζει να καταπιέζεται από τον Παύλο όταν αυτός της ζητά μια κανονική σχέση. Ο Γιάννης κάνει μια μεγάλη έκπληξη στον Παυλή.


Ξένες ταινίες
«Πώς να κλέψετε έναν ουρανοξύστη»


(Tower heist)
Star, 22.00
Ακρως διασκεδαστική περιπέτεια του Μπρετ Ράτνερ στην οποία μια παρέα ερασιτεχνών κακοποιών (Μπεν Στίλερ, Εντι Μέρφι, Κέισι Αφλεκ κ.ά.) σχεδιάζει να «χτυπήσει» έναν απόρθητο ουρανοξύστη και να ληστέψει τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του (Αλαν Αλντα), έναν μεγαλοαπατεώνα που τους εξαπάτησε. (ΗΠΑ, 2011, 95′)
«Εκρηκτική απειλή»


(Detonator)


Mega, 24.00
Ενας άντρας δολοφονείται, 30 εκατομμύρια δολάρια αναζητούνται. Ο μυστικός πράκτορας της CIA Σόνι Γκρίφιθ αναλαμβάνει μια νέα αποστολή: να συνοδεύσει πίσω στην Αμερική την πανέμορφη Ρωσίδα Νάντια, τη μοναδική μάρτυρα, που την καταδιώκει ένας έμπορος όπλων. Ο σεσημασμένος κακοποιός δεν σταματά πουθενά για να βρει την κοπέλα, η οποία έχει κρύψει τα 30 εκατομμύρια δολάρια, με τα οποία αυτός σκοπεύει να αγοράσει μια πυρηνική βόμβα. (ΗΠΑ, 2006, 98′)

HeliosPlus