Η Τζένιφερ Άνιστον φροντίζει να διαψεύσει τις φήμες ότι ματαιώθηκε ο γάμος της με τον Τζάστιν Θερού, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, οι δυο τους περιμένουν απλά την κατάλληλη στιγμή για την μεγάλη ημέρα.

«Απλά θέλουμε να τον κάνουμε (το γάμο) όταν (όλα) είναι τέλεια και δεν βιαζόμαστε…», ανέφερε η 44χρονη σταρ στο Associated Press κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος της νέας της ταινίας, We’re the Millers στη Νέα Υόρκη. «Και να σας πω και κάτι, ήδη αισθανόμαστε παντρεμένοι», κατέληξε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, τα περισσότερα απ’ όσα γράφηκαν για την καθυστέρηση είναι πλήρως λανθασμένα. «Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία», ανέφερε η Άνιστον που αποδέχτηκε την πρόταση του 42χρονου Θερού τον περασμένο Αύγουστο μετά από σχέση διάρκειας ενός χρόνου. «Δεν υπήρξαν γάμοι που ακυρώθηκαν. Δεν υπήρξαν γάμοι που αναβλήθηκαν. Δεν υπήρξαν διαφωνίες σχετικές με το που θα παντρευτούμε. Απλά τα ξεκαθαρίζω…», κατέληξε η ίδια.

Σύμφωνα με τις φήμες που είχαν διαρρεύσει, ο Τζάστιν Θερού και η Τζένιφερ Άνιστον ανέβαλλαν το γάμο τους απλά διότι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε ποια πόλη θα στέγαζαν τον έρωτά τους. Λίγο μετά απ’ αυτό το γεγονός, ωστόσο, θεάθηκαν να κυκλοφορούν χεράκι-χεράκι στο Λος Άντζελες, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες για χωρισμό τους.