Σε νέα συνεργασία προχώρησε η ΙΠΠΟΤΟΥΡ με τη Pfanner, εταιρεία επεξεργασίας φυσικών χυμών στην Αυστρία, στο πλαίσιο της οποίας η ελληνική επιχείρηση αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας Pfanner στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Pfanner έχει μακρά παράδοση στην επεξεργασία φυσικών χυμών και παγωμένου τσαγιού, με εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο και πωλήσεις σε περισσότερες από 40 χώρες. Στρατηγικός στόχος της ΙΠΠΟΤΟΥΡ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση είναι να πρωτοπορεί και να εδραιώσει την θέση της στον κλάδο των τροφίμων στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, η ΙΠΠΟΤΟΥΡ επενδύει διαχρονικά στη σύναψη συνεργασιών, τόσο με εταιρείες του εξωτερικού όσο και με ελληνικές.
Η συνεργασία της ΙΠΠΟΤΟΥΡ με την Pfanner αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της να «φέρει» στην ελληνική αγορά επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας με την εγγύηση αξιόπιστων εταιρειών του εξωτερικού, που ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.