Το δικό της φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Peugeot από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. Οι επισκέπτες του επίσημου δικτύου διανομέων της γαλλικής φίρμας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το ελαφρώς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που επιθυμούν μεταξύ των μοντέλων 108, 208, 308 και 2008, τα οποία διατίθενται σε ευρεία γκάμα κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού με εργοστασιακή εγγύηση σε ειδικές τιμές πώλησης.
Επιπλέον τα διαθέσιμα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση και την παροχή δωρεάν service για τρία χρόνια ενώ παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής και χρηματοδότησης.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το επιλεγμένο μεταχειρισμένο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα σε έξι εξουσιοδοτημένους διανομείς στην Αθήνα (Automotivo –Χαλάνδρι, Μini Moke –Αγ. Παρασκευή, Αvenue Καλλιαντάσης –Γλυφάδα, Koύτλας Cars –Μοσχάτο, Γκάλλο –Νέα Χαλκηδόνα και Riviere Χανιαδάκης –Λεωφ. Αθηνών) και δύο στη Θεσσαλονίκη (Grande Avenue Γιαννίρης –Πυλαία και Αδαμίδης –Καλοχώρι).
Η εκδήλωση θα επαναληφθεί στις εγκαταστάσεις της Peugeot – Ι. Μυλωνάκης, στα Χανιά Κρήτης, από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ