(Νύχτα τρόμου)


Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Άντον Γιέλτσιν
Σκηνοθεσία: Κραίγκ Γκιλέσπι
Διάρκεια: 120 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία τρόμου

Η υπόθεση
Ο Τσάρλι Μπρούστερ νιώθει πως βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου! Είναι ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης των τελειόφοιτων, ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους συμμαθητές του και, το κυριότερο, έχει στην αγκαλιά του την Έιμι, το πιο σέξι και περιζήτητο κορίτσι του σχολείου.

Ο Εντ, ο παιδικός του φίλος, προσπαθεί μάταια να τον πείσει να… ξεκαβαλήσει λίγο το καλάμι. Εκείνος θεωρεί πως είναι τόσο cool που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά του.

Όμως, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Ή, καλύτερα, χωρίς τον μυστηριώδη νέο του γείτονα. Ο Τζέρι μοιάζει να αποτελεί το «τέλειο πακέτο»: εργένης, γεροδεμένος, αυτοδημιούργητος, ακαταμάχητα γοητευτικός και με συμπεριφορά ενός καθωσπρέπει τζέντλεμαν – γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν περνά από τη ζωντοχήρα μητέρα του Τσάρλι.

Ωστόσο, όταν στο φιλήσυχο προάστιό τους αρχίζουν να σημειώνονται απανωτές εξαφανίσεις ατόμων, ο Τσάρλι αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει με τον Τζέρι.

Σύντομα θα αντιληφθεί έντρομος το πόσο δίκιο είχε – ο Τζέρι είναι στην πραγματικότητα ένας αιμοβόρος υπεραιωνόβιος βρικόλακας, ο οποίος, μάλιστα, αποφάσισε να προσθέσει στο φρικαλέο μενού του τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Δείτε το τρέιλερ