Lady Gaga, Τζάστιν Μπίμπερ και Τάιο Κρουζ ήταν διπλά κερδισμένοι στη φετινή απονομή των MuchMusic Video Awards (MMVA 2011) που έγιναν χθες βράδυ (Κυριακή 19 Ιουνίου) στον Καναδά, καθώς και οι τρεις απέσπασαν από δύο σημαντικά βραβεία.

Πλήθος σταρ από την μουσική και τον κινηματογράφο, οι περισσότεροι καναδικής καταγωγής, περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την απονομή των μουσικών βραβείων που έγιναν στο Τορόντο.

Η Lady Gaga ήταν η πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή -πριν ακόμη και από τηνεαρή οικοδέσποινα Σελένα Γκομέζ-, καθώς άνοιξε την μουσική βραδιά με την ερμηνεία του νέου της τραγουδιού «The Edge Of Glory».

«Μπορεί εσείς να μην το γνωρίζετε, αλλά εγώ αγαπώ ό,τι έχει να κάνει με τον Καναδά» ανέφερε η mega star Lady Gaga, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Όσο για τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον αγαπημένο της παρουσιάστριας της βραδιάς Σελένα Γκομέζ, ήταν ο πρώτος από τους υποψηφίους που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τον τίτλο «Best International Video of the Year by a Canadian» με το τραγούδι «Drake’s Find Your Love».

Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα σχόλιο για την πολυσυζητημένη και πολυφωτογραφημένη σχέση του με την νεαρή οικοδέσποινα της βραδιάς. «Είσαι πάρα πολύ όμορφη» της είπε. «Ίσως θα μπορούσαμε να βγούμε μαζί κάποια φορά;» πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο 17χρονος ποπ σταρ ανέβηκε ξανά στη σκηνή, για να παραλάβει και το βραβείο «Ur Fave New Artist».

Η Lady Gaga, η οποία όχι μόνο άνοιξε αλλά έκλεισε και την βραδιά ερμηνεύοντας το «Born This Way» δεν ανέβηκε στη σκηνή μόνο για να τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και για να παραλάβει δύο βραβεία, τα «International Video of the Year Artist» για το «Judas», καθώς και το «Ur Fave International Video» για το «Born This Way».

Από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν και βρετανός στα της r&b Τάιο Κρουζ, ο οποίος κέρδισε επίσης δύο βραβεία, τα «MuchMusic.Com Most Streamed Video» και «Most Watched Video» για το κομμάτι «Dynamite».

Ανάμεσα στους νικητές, ήταν επίσης το συγκρότημα «Far East Movement» που απέσπασε το βραβείο «International Video of the Year» για το «Like a G6» και ο καναδός σταρ της ποπ και της r&b Σάουν Ντέσμαν, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο «Video of the Year» για το Electric/Night Like This.