Ο πολύπειρος δημιουργός της σειράς «Maestro» του MEGA μιλάει για την εκτόξευση στη διεθνή αγορά μέσω της πλατφόρμας του Netflix και φωτογραφίζεται από τον Δημήτρη Σκουλό.

Η φωτογράφιση στην υπερπολυτελή Βασιλική Σουίτα της «Μεγάλης Βρεταννίας» μόλις είχε τελειώσει. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χαμογελούσε απόλυτα ικανοποιημένος. Η συνεργασία του με τον πολύ γνωστό φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό, στενό συνεργάτη του BHMAgazino, ήταν άψογη. Η φωτογράφιση θεαματική, κινηματογραφικού τύπου, δημοσιεύεται στις επόμενες σελίδες. Το BHMAgazino φιλοξενεί σε αυτό το τεύχος στο εξώφυλλό του τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο δημιουργός της άκρως επιτυχημένης σειράς «Maestro» του MEGA, η οποία σημείωσε πολύ μεγάλη διεθνή επιτυχία αφού η πλατφόρμα του Netflix απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα, σαγηνεύει τον φακό και τους γύρω του. Ο κ. Παπακαλιάτης έχει παραχωρήσει επίσης μία εκτενή συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό του «Βήματος» για το «Maestro», τη διαχείριση της επιτυχίας και πολλά άλλα και ενδιαφέροντα.

Αφήνουμε για λίγο πίσω μας την Αθήνα και ταξιδεύουμε στο Κατάρ. Οι διεθνείς προβολείς άλλωστε στρέφονται στο μικρό αλλά πανίσχυρο εμιράτο με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το ακριβότερο που έχει γίνει ποτέ. Διαβάστε το ρεπορτάζ με τίτλο «Το Κύπελλο της Ερήμου» και ταξιδέψτε σε αυτό το πολυσυζητημένο, «διαφορετικό» Μουντιάλ των μεγάλων αντιθέσεων και των ηθικών διλημμάτων. Καταφέραμε μάλιστα να… χωρέσουμε πολλούς από τους superstars της μπάλας που βρίσκονται στο Κατάρ (η σημερινή έναρξη αναμένεται φαντασμαγορική) σε μία τεράστια καρδιά! Ετσι κι αλλιώς… We love football! Οσοι βρίσκονται στο Κατάρ θα παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα, μέσα όμως σε τρομερά υψηλές θερμοκρασίες. Παρ’ όλα αυτά τους θεωρούμε πολύ τυχερούς.

Ο διακεκριμένος καθηγητής στο Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών και κάτοχος της Εδρας Μιλτιάδη Μαρινάκη στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο, Γιώργος Αναγνώστου, μιλάει στο BHMAgazino για την προώθηση του νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού.

Περιηγηθείτε στον υπέροχο κόσμο του BHMAgazino, του νούμερο ένα περιοδικού στην ελληνική αγορά…