Η Καβάλα είναι γνωστή για τις ποικίλες αλμυρές και γλυκές της γεύσεις. Οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης αποτελούν σήμα κατατεθέν της πόλης μας και σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή χωρίς να περιμένετε να έρθουν τα… Χριστούγεννα. Τους έφεραν στο χωριό Νέα Καρβάλη πρόσφυγες από την Καρβάλη της Καππαδοκίας.

Το κρασί και τα τσίπουρα που παράγονται στην περιοχή είναι εξαιρετικής ποιότητας καθώς ζούμε σε μια περιοχή με κλίμα κατάλληλο για την αμπελουργία. Οι τοπικές εταιρείες οινοποιίας παράγουν προϊόντα που εξάγονται και στο εξωτερικό.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω