Η Interlife προσφέρει στους πελάτες της τρία προγράμματα υγείας: το Υγεία Maximum, το Προστασία Personal και το Προστασία Family.
Το πρόγραμμα Υγεία Μaximum της Interlife είναι σύγχρονο και καινοτομικό καλύπτοντας το σύνολο των προβλημάτων υγείας σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, με ιδιαίτερα χαμηλά ετήσια ασφάλιστρα που ξεκινούν από 160 ευρώ και κλιμακώνονται ανάλογα με την ηλικία και με ελάχιστη συμμετοχή του ασφαλιζομένου στα έξοδα.
Προστασία Personal


Το πρόγραμμα Προστασία Personal καλύπτει τον ασφαλιζόμενο προσωπικά, ανάλογα με το επάγγελμα που ασκεί (τρεις διαφορετικές κατηγορίες), πληρώνοντάς του έξοδα ή/και επιδόματα νοσοκομειακής περίθαλψης, ολικής ή μερικής ανικανότητας, φαρμακευτικά έξοδα κτλ. με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος που ξεκινάει από 49 ευρώ.
Το πρόγραμμα παρέχεται από 20.000 ευρώ ως 100.000 ευρώ ασφαλιζόμενο κεφάλαιο έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση να προσφέρεται στον ασφαλιζόμενο η ασφαλιστική κάλυψη που πραγματικά χρειάζεται.
Προστασία Family


Το πρόγραμμα Προστασία Family δημιουργήθηκε για να καλύπτει ολόκληρη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών σε περίπτωση ατυχήματος, καταβάλλοντας στον δικαιούχο το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο (από 30.000 ως 50.000 ευρώ), ανάλογα με το σχέδιο που έχει επιλέξει.
Το πρόγραμμα καλύπτει από θάνατο ή μόνιμη ολική ανικανότητα από το ίδιο ατύχημα τους δύο γονείς ή τον συμβαλλόμενο οικογενειάρχη, καθώς και ιατροφαρμακευτικά έξοδα, νοσοκομειακό επίδομα, έξοδα κηδείας ή επαναπατρισμό σορού για κάθε μέλος της οικογένειας και σπουδαστικό επίδομα για κάθε παιδί σε περίπτωση θανάτου του συμβαλλόμενου οικογενειάρχη.Το ετήσιο κόστος του προγράμματος εξαρτάται από το επάγγελμα του οικογενειάρχη, καθώς και το σχέδιο ασφάλισης που θα επιλέξει και ξεκινάει από 51,50 ευρώ.
Medicard Πρόληψη


Η Interlife δημιούργησε σε συνεργασία με τη Euromedica την κάρτα Medicard Πρόληψη Υγείας, η οποία παρέχει έκπτωση 25% σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της Euromedica σε όλη την Ελλάδα.
Τα ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας της Interlife προσφέρουν στον ασφαλιζόμενο ή/και στα μέλη της οικογένειάς του κάλυψη στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας αλλά και έγκαιρη και αποτελεσματική βοήθεια σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ