H Pharmathen κατέχει μια ισχυρή θέση στην αγορά των γενοσήμων φαρμάκων. Eίναι μία από τις μεγαλύτερες αμιγώς ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες της χώρας μας, έχοντας παράλληλα δημιουργήσει ένα δίκτυο σε 86 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων του συνόλου της ΕΕ, της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας. Συνεργάζεται με πάνω από 200 φαρμακευτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο, κατέχοντας περισσότερες από 5.000 άδειες κυκλοφορίας. Επιπλέον η Pharmathen είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που έχει καταθέσει ελληνικό προϊόν προς έγκριση στην Αμερική. Ετησίως η επιχείρηση επενδύει άνω των 20 εκατ. ευρώ στην έρευνα φαρμακευτικών προϊόντων. Την τελευταία τριετία δε, δημιούργησε 265 νέες θέσεις εργασίας.

Η Pharmathen θεωρεί ότι όλες οι επιτυχίες της είναι αποτέλεσμα της εργασίας και της προσπάθειας του συνόλου του προσωπικού και αναγνωρίζει τη συνεισφορά τους αυτή με διάφορους τρόπους:

– Κατά την κοπή της εταιρικής πίτας βραβεύονται με δώρο όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν συνεισφέρει στην εταιρεία με την εργασία τους με 5, 10 και 20 έτη προϋπηρεσίας.

– Κάθε project που στέφεται με επιτυχία συνοδεύεται από διοργάνωση είτε εξόδου του τμήματος είτε και εταιρικής εκδήλωσης.

– Η εταιρεία διαθέτει διαδικασίες χορήγησης έξτρα μπόνους για την ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού έργου.

– Η εταιρεία διαθέτει διαδικασίες ώστε να χορηγεί συχνά συμβολικά δώρα.

– Η εταιρεία επίσης χρηματοδοτεί ταξίδια-έκπληξη σε στελέχη της για τη συνολική προσφορά τους

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ