Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Το Πράσινο Ακρωτήρι τα κατάφερε. Μπορεί να μην νίκησε την Σαουδική Αραβία του Γιώργου Δώνη (0-0)-η οποία περιορίστηκε στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου (εξαιτίας διαφοράς τερμάτων με την Ουρουγουάη), όμως ευνοήθηκε από τη νίκη τη Ισπανίας (1-0 τη Σελέστε), για να εξασφαλίσει συνέχεια-ως 2η του γκρουπ- στη φάση νοκ-άουτ των «32», στην πρώτη του παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε δύσκολο και για τις δύο-ιδιαιτέρα επιφυλακτικές ομάδες, αλλά σίγουρα γεμάτο με στιγμές ενθουσιασμού.

Περισσότερο Πράσινο Ακρωτήρι η επανάληψη, με τος Αφρικανούς να δημιουργούν προϋποθέσεις και σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν κυρίως εξαιτίας του τερματοφύλακα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Οβάις. Κάτι που πάντως δεν τους απέτρεψε από το να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στο πρώτο τους Μουντιάλ, με επόμενο αντίπαλο την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.