Λίγο μετά τις 17.00 έφτασαν στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Οι δυο ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Πρώτος εκ των δύο αδερφών μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τόνισε στην τοποθέτησή του: «Ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση με σεβασμό στα πρόσωπα. Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο που βρισκόμαστε εδώ, δεδομένου ότι η συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου ήταν απαράδεκτη. Δεν είμαστε το ίδιο, δεν δεχόμαστε εξομοίωση. Δεν έχει γίνει τίποτα από τη δική μας πλευρά, είμαστε πεντακάθαροι,.

Μόνο και μόνο που μπήκε στο παρκέ κι έκανε άσεμνες χειρονομίες λέγοντας ότι θα βιάσει την ανήλικη κόρη μου, δύο επιλογές υπάρχουν: το φως και το σκοτάδι. Θα δούμε τι θα γίνει τώρα».

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος λέγοντας: «Σεβόμαστε την κυβέρνηση, τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Δεν επιδείξαμε ποτέ παραβατικές συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουμε ξεφύγει. Πάντα δεχόμαστε τα αποτελέσματα, την ήττα και προσπαθούμε να γίνονται οι αγώνες με τις καλύτερες συνθήκες.

Η κατάσταση έχει έχει βελτιωθεί τρομακτικά τα τελευταία χρόνια. Δεν πέφτει ούτε σαΐτα. Τα υβριστικά συνθήματα τα καταδικάζουμε και γίνονται πάντα ενέργειες για να σταματήσουν. Η συμπεριφορά Γιαννακόπουλου ήταν εκτός ελέγχου, ήρθε να προκαλέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, ήρθε να προκαλέσει τη διακοπή».

Ο Γ. Αγγελόπουλος επανήλθε λέγοντας ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος «έχει τιμωρηθεί με 85-90 μήνες, συνεχώς αναρτήσεις και προάγει τοξικότητα και βία».

«Δεν είναι το βασικό αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι θέμα για την ελληνική κοινωνία» κατέληξε.