Ο Άρης Μουγκοπέτρος υποστηρίζει πως ο φίλος του, ουδέποτε τον ενημέρωσε πως αυτό που κρατά στα χέρια του είναι κροτίδα. Θεωρώντας λοιπόν, ότι είναι καπνογόνο, το άναψε και έσκασε στα χέρια του. Ενώ ενώπιον των αρχών εμφανίστηκε, για να δώσει εξηγήσεις για την κροτίδα που έδωσε στον 32χρονο δεξιοτέχνη του κλαρίνου, ο παιδικός φίλος του μουσικού.
Ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε την κροτίδα στον μουσικό, αναμένεται να απαντήσει στους αστυνομικούς για ποιον λόγο κουβαλούσε την κροτίδα σε ένα πανηγύρι, για ποιο λόγο την έδωσε στον μουσικό, αλλά και από ποιον την προμηθεύτηκε.
«Δεν βιάζεται η αστυνομία. Υπάρχει μία διαδικασία. Δεν είναι όπως τις υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα όπου υπάρχουν άμεσες συλλήψεις. Τον κατέστρεψε τον άνθρωπο, έχασε τα δύο του δάχτυλα», σημείωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας απαντώντας για το λόγο που οι Αρχές δεν κάλεσαν αυτόν τον άνδρα να παρουσιαστεί.
«Δε διαφωνεί σε τίποτα από ό,τι έχουμε πει»
«Το μοναδικό μου μέλημα αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά ο φίλος μου, Άρης Μουγκοπέτρος. Αυτή τη στιγμή δεν αναζητούμαι από τις αρχές. Ό,τι έχω να δηλώσω θα το κάνω αυτοβούλως ενώπιον τους. Έχω εμπιστοσύνη στις αρχές», ανέφερε αποκλειστικά στο Live News, την Τετάρτη 23 Απριλίου, ο άνδρας που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο.
Η εκπομπή επικοινώνησε με τον δικηγόρο του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος είναι συντετριμμένος για τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου μουσικού, με τον οποίον είναι συντοπίτες και χρόνια φίλοι.
«Δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα. Είναι παιδικοί φίλοι με τον κύριο Μουγκοπέτρο. Αυτή τη στιγμή, το κύριο μέλημα του και η μόνιμη ανησυχία του είναι να είναι καλά ο κύριος Μουγκοπέτρος. Αυτή τη στιγμή δε διώκεται ποινικά, δεν αναζητείται από τις αρχές, δεν είναι κατηγορούμενος. Ό,τι είναι να κάνει, θα το κάνει αυτοβούλως και από ηθική υποχρέωση και σε ανθρώπινο επίπεδο, δεδομένης της παιδικής φιλίας που έχουν μεταξύ τους», είπε ο δικηγόρος του, Νάσος Χατζηκωνσταντίνου.