Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που διέπραξαν τη ληστεία σε τράπεζα στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζονται. Οι δράστες παραμένουν άφαντοι, ωστόσο οι Αρχές  εντόπισαν δύο μηχανές που χρησιμοποιήθηκαν στην ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, η πρώτη βρέθηκε σε πρανές του Αχελώου, στο δρόμο μετά τα Σταμνά και εκτιμάται πως με αυτή διέφυγαν οι δράστες. Η δεύτερη εντοπίστηκε στην περιοχή Ματαράγκα και πιθανολογείται πως χρησιμοποιήθηκε για επόπτευση.

Ο τρόπος δράσης των δύο ληστών, η παραποίηση των χαρακτηριστικών τους και ο οπλισμός που χρησιμοποίησαν ήδη έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι το βίντεο από την τράπεζα έχει ήδη μεταφερθεί στην αντιτρομοκρατική η οποία θα το αναλύσει για να δει εάν μπορεί να φτάσει στα στοιχεία των δραστών.

Πάντως, δεν αποκλείεται πέρα από τους δύο δράστες να υπήρξαν και άλλοι συνεργοί τους.