Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Το εστιατόριο της Βουλής, το μεσημέρι της Τρίτης, δεν είχε πολύ κόσμο παρότι ήταν στην Ολομέλεια αρκετοί βουλευτές. Από το μενού της ημέρας ξεχωρίζει η κοτόσουπα με αυγολέμονο και τα φιλετάκια γαλοπούλας με πέστο αλλά και τα κεφτεδάκια με παπαρδέλες. Ένα φούξια σακάκι ξεχωρίζει και τραβάει τα βλέμματα.

Ανήκει στην Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία μόλις είχε ολοκληρώσει την ομιλία της στη Βουλή και είχε ανέβει στο εστιατόριο. Στο ίδιο τραπέζι κάθεται ο Ανδρέας Μπιάγκης.

Οι δύο τους τρώνε μεσημεριανό και συζητάνε σε καλό κλίμα. Το γεύμα τους δεν είναι τυχαίο, αφού μόλις χθες, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε τη λεγόμενη σκιώδη κυβέρνηση. Στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας βρίσκεται ο βουλευτής Κέρκυρας, Δημήτρης Μπιάγκης, ο οποίος επιπλέον αναλαμβάνει υπεύθυνος Δημογραφικής Πολιτικής.

Την θέση αυτή, κατείχε η Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία βέβαια έχει αναλάβει ένα νευραλγικό χαρτοφυλάκιο, αφού έχει αναλάβει τομεάρχης Δικαιοσύνης, Θεσμών και Διαφάνειας.