Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν μια 32χρονη μητέρα κατέρρευσε λίγο πριν μπει σε πισίνα, με αποτέλεσμα να πεθάνει μπροστά στα δύο μικρά παιδιά της.

Ειδικότερα, η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στην πισίνα της Waterland στην Θεσσαλονίκη, έχοντας μαζί και δύο παιδάκια, ηλικίας περίπου 3 ετών το αγοράκι και 5 ετών το κοριτσάκι καθώς και μία ακόμα κοπέλα που πιθανόν ήταν φίλη της, όπως περιέγραψε στο npress.gr αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν ακριβώς δίπλα. Όλοι έπαιζαν και χαίρονταν μέχρι που έγινε το κακό.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην μεγάλη πισίνα, όπου εκεί γίνεται τεχνητό κύμα κάθε λίγη ώρα. Όταν τελείωσε το κύμα, η φίλη της τράβηξε την γυναίκα προς τα έξω πνιγμένη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο ναυαγοσώστες που έκαναν ΚΑΡΠΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα κατά την διάρκεια της προσπάθειας έκανε εμετό δύο φορές, ενώ έβγαλε αίμα από την μύτη και το στόμα.

Μετά από 10 λεπτά ήρθαν δύο ασθενοφόρα, αλλά ήταν ήδη αργά. Επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της, περιέφραξαν τον χώρο με κάγκελα και σκέπασαν το σώμα της με πετσέτα, περιμένοντας την αστυνομία, η οποία ήρθε, μετά από μισή ώρα.