Η «θρυλική περιοδεία» συνεχίζεται, με τις κούπες του Conference League και του Youth League να βρίσκονται στη Σάμο και να αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Όπως και σε όλα τα μέρη που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν οι άνδρες και οι Νέοι του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, έτσι και στη Σάμο επικράτησε… πανζουρλισμός, με τον κόσμο να συρρέει για να δει από κοντά τις ιστορικές κούπες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που θύμιζε… Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα οι δύο θρυλικές κούπες θα βρεθούν σε Ρόδο (Τρίτη 25/6, Πλατεία Αντιδήμαρχου Ιωαννίδη, πίσω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού), Κέρκυρα (Πέμπτη 27/6, Λίστον, Πεζόδρομος Ελευθερίας) και Κεφαλλονιά (Σάββατο 29/6, Πλατεία Ληξουρίου στις 17:30, Πλατεία Αργοστολίου στις 20:30).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο με τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τη Σάμο: