Συνεχίζεται το θρίλερ στη Σίκινο με τις δύο Γαλλίδες τουρίστριες που αγνοούνται εδώ και 8 μέρες.

Όλο το νησί αναζητά σε θάλασσα και σε στεριά την 73χρονη και την64χρονη που διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία και το πιθανότερο είναι να είχαν βγει μαζί για πεζοπορία το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν και εξαφανίστηκαν.

«Είναι ένα πολύ περίεργο συμβάν, δυσάρεστο. Δεν μπορούμε να βρούμε τι γίνεται. Το περίεργο είναι ότι έχουμε ψάξει τα πάντα, όλες τις παραλίες, τα μονοπάτια, χαράδρες, όλα τα ξωκλήσια», είπε στο MEGA ο δήμαρχος Σίκινου Βασίλης Μαράκης.

Ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την 73χρονη ήταν ο ξενοδόχος, στον οποίο έστειλε μήνυμα πως έχει παραπατήσει και δεν αισθάνεται καλά, μαζί με φωτογραφία της που φαίνεται πεσμένη στο έδαφος, χωρίς όμως να στείλει την ακριβή τοποθεσία. Στη συνέχεια το σήμα του κινητού της χάθηκε και έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

«Έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου. Μακάρι να βρεθούν. Ψάχνουμε με θερμική κάμερα, με σκυλιά και drone», συμπλήρωσε ο δήμαρχος του νησιού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ για τον εντοπισμό των δύο τουριστριών έχουν επιστρατευτεί πυροσβέστες με drone.