Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 12:30, τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο ύψος του κόμβου Νησελίου, στο ρεύμα προς τον Αυτοκινητόδρομο Πειραιά – Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι (ΠΑΘΕ).

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία -που ενήργησε με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα- απεγκλωβίζοντας τραυματισμένους δύο γυναίκες και έναν άνδρα.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, η τροχαία εξέτρεπε τα οχήματα από τον κόμβο Νησελίου προς την ΠΑΘΕ μέσω παρακαμπτήριας οδού.

«Λόγω τροχαίου ατυχήματος, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Γίνεται εκτροπή των οχημάτων στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων», ανέφερε στη σχετική ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Περί τις 14:05 σε νέα ενημέρωσή της, τόνισε πως «έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, που είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω τροχαίου ατυχήματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά».

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ: