Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που έδειρε τη σύζυγό του και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό, έρχεται νέο περιστατικό ξυλοδαρμού, αυτή τη φορά στα Άνω Λιόσια όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Star.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν 5:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 20/6, όταν δύο αστυνομικοί, που βρίσκονταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, άκουσαν τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις για βοήθεια μιας 28χρονης κοπέλας. Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε 100 μέτρα από το Τμήμα των Άνω Λιοσίων. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν απ’ έξω δύο αστυνομικοί, οι οποίοι επενέβησαν αμέσως.

«Αντιληφθήκαμε γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και άτομο να τη χτυπά με μανία και να προσπαθεί να την επιβιβάσει σε ένα όχημα με τη βία. Άμεσα επιβιβαστήκαμε στο περιπολικό και χρησιμοποιώντας τους φάρους τους προσεγγίσαμε. Τα άτομα αγνοώντας τα νοήματα που τους κάναμε να σταματήσουν, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς», είπε ο αστυνομικός.

Άγρια καταδίωξη

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων. Ο δράστης, έχοντας αρπάξει με τη βία τη σύζυγό του, πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του 44χρονου πατέρα του. Οι δύο αστυνομικοί, αφού ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και ζήτησαν ενισχύσεις, έφτασαν έξω από το σπίτι του πατέρα του δράστη.

«Η κυρία κάλεσε σε βοήθεια ξανά, ζητώντας μας να την πάρουμε από το εκείνο το σημείο και να την προστατεύσουμε. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα πως η ίδια είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και ήταν κοκκινισμένη η περιοχή του προσώπου της. Ταυτόχρονα ο δράστης, την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, εμποδίζοντας την να φύγει. Δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδωθεί», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Κάποια στιγμή η 28χρονη κατάφερε και ξέφυγε από τον σύζυγό της και έτρεξε προς στους αστυνομικούς. Τότε ο πατέρας του δράστη αντέδρασε έντονα και χύπησε με γροθιές και κλωτσιές το περιπολικό.

Ο 30χρονος σύζυγος και ο 44χρονος πατέρας του κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.