Νομίζαμε πως γνωρίζαμε τα πάντα μέχρι σήμερα για την οικογένεια των Κένεντι, τον Αριστοτέλη Ωνάση, την Τζάκι και τη μετέπειτα σχέση με τον Έλληνα κροίσο, όμως ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Ιουλίου, με τίτλο «Ask Not The Kennedy’s and The Women They Destroyed» αναμένεται να δημιουργήσει πολλά και έντονα σχόλια.

Η σχέση της Τζάκι με τον Ρόμπερτ Κένεντι

Από τα αποσπάσματα που έχουν ήδη αναρτηθεί στη Daily Mail, αποκαλύπτεται πως η Τζάκι Κένεντι μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι είχε σχέση με τον αδελφό του νεκρού συζύγου της, Ρόμπερτ.

Η σχέση διακόπηκε 5 χρόνια μετά όταν ο Ρόμπερτ αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής αλλά και λίγο πριν δολοφονηθεί και ο ίδιος.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν για αυτήν τη σχέση γνώριζε η σύζυγός του, Ίθελ.

Ο Ελληνας Κροίσος και οι φιλοξενούμενοί του στο κατάστρωμα της θαλαμηγού «Χριστίνα». Διακρίνονται ο Ωνάσης (όρθιος) η Τζάκι (με το κεφαλομάντηλο) και ο Φράνκλιν Ρούσβελτ ο νεότερος (αριστερά στη φωτογραφία), Αμερικανός πολιτικός, γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Φράνκλιν Ρούσβελτ. Φωτογραφία αρχείου από το καλοκαίρι του 1963.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κανόνες για το σεξ

Σύμφωνα με το νέο αυτό βιβλίο, η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Έλληνα κροίσο, Αριστοτέλη Ωνάση, στο οποίο υπήρχαν 170 ρήτρες και κανόνες για το πόσο συχνά θα κάνουν σεξ.

Ο Ωνάσης φαίνεται να έδωσε στην Τζάκι ως γαμήλιο δώρο, 3 εκατ. δολάρια συν 1 εκατ. για κάθε της παιδί. Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με τη συγγραφέα, που ο Ωνάσης αντιμετώπιζε την Τζάκι ως ιερόδουλη.

Μία φορά την είχε καλέσει ξαφνικά να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη για να συνευρεθούν. Απλώς για να της υπενθυμίσει τι ήταν.

Επιδειξίας ο Ωνάσης;

Επίσης, αναφέρεται πως ο Ωνάσης ήταν ένας επιδειξίας που του άρεσε να κάνει σεξ σε δημόσια μέρη, ακόμη και με την Τζάκι.

Επίσης, μία φορά φέρεται να χτύπησε δημόσια την Τζάκι μετά τον θάνατο του γιου του, Αλέξανδρου.

Επιπλέον, γράφει πως ο Ωνάσης ήταν αμφιφυλόφιλος και συνευρισκόταν και με νεαρούς άντρες.

Το βιβλίο αναφέρεται και στο γεγονός πως η Τζάκι μετά τον θάνατο του Κένεντι επισκέφτηκε ψυχολόγο.

Κάποτε η Τζάκι είχε κάνει δίαιτα ασιτίας, με αποτέλεσμα να χάσει 24 κιλά και να καταλήξει στο νοσοκομείο.