Ο Απόστολος Λύτρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αλλά αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα του. Παραδέχτηκε πως ξυλοκόπησε άγρια την 37χρονη σύζυγο και μητέρα της μικρότερης κόρης του με αποτέλεσμα να την στείλει στο νοσοκομείο.

Το LIVE NEWS παρουσίασε βίντεο όπου φαίνεται η στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο νοσοκομείο για να συλλάβει τον Απόστολο Λύτρα. Η ώρα είναι 02.00 το βράδυ. Λίγο αργότερα ο Απόστολος Λύτρας, η κόρη του και ένας αστυνομικός να κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο του δικηγόρου ενώ το περιπολικό τους ακολουθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε να τους ακολουθήσει με το αυτοκίνητό του αλλά τελικά συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο τμήμα μέσα στο περιπολικό.

Προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες

Συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από το «θέατρο» που έπαιξε ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Απόστολος Λύτρας, κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια, χθες Δευτέρα (17/06).

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, οδηγήθηκε χθες (17/06/2024) στα δικαστήρια. Φαίνεται στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας να παριστάνει ότι φοράει χειροπέδες.

Μάλιστα, κάλυπτε τα χέρια του με ένα σακάκι. Όμως, όταν φτάνει στην πόρτα των δικαστηρίων, αφήνει κάτω τα χέρια του και φαίνεται ξεκάθαρα ότι χειροπέδες δεν υπάρχουν.