Το MEGA που κυριαρχεί στην ενημέρωση των πολιτών, πρωταγωνιστεί σε αυτές τις ευρωεκλογές.

Αυτή την ώρα και μέχρι αργά το βράδυ, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του MEGA παρουσιάζουν, σε συνεχή ροή, τα αποτελέσματα της κάλπης, ακολουθούν τους πολιτικούς αρχηγούς στα «στρατηγεία» τους, καταγράφουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και κάνουν την πρώτη αποτίμηση της εκλογικής μάχης.

Δείτε live:

Οι ανταποκριτές του MEGA μεταφέρουν την ετυμηγορία των Ευρωπαίων πολιτών σε κομβικές πόλεις και σκιαγραφούν το μέλλον της γηραιάς ηπείρου.

Στις 19:00, o πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, παρουσιάζει το exit poll. Μέσα από τα πρωτοποριακά γραφικά και τις τρισδιάστατες αναλύσεις του, το MEGA αποτυπώνει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα όπως αυτό προκύπτει από την κάλπη, ενώ συνθέτει το νέο Ευρωκοινοβούλιο και απεικονίζει την κατανομή των εδρών.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, μαζί με κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής και σημαίνοντα πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας στο στούντιο συζητούν και αναλύουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας για την Ελλάδα αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη στη σκιά δύο πολέμων.