Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού απέστειλε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας για την ιστορική νίκη έναντι της Φιορεντίνα και την κατάκτηση του τρόπαιου του Europa Conference League.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League και κάνει λόγο για μια «Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην ανάρτησή της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης! Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League!».

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης του μεγάλου τελικού, αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους». Με ανάρτησή του στα social media, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League, την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου, από ελληνικό σύλλογο.

«Πραγματικός Θρύλος! Ο Ολυμπιακός κατακτά το Conference League και γράφει ιστορία! Μία συγκλονιστική βραδιά για τον ίδιο τον σύλλογο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε στην πλατφόρμα Χ.

Στέφανος Κασσελάκης

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στην «Opap Arena» είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Θρύλο, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάρτησε στα social media τα συγχαρητήρια του στον Ολυμπιακό, μαζί με ένα βίντεο από του πανηγυρισμούς εντός του γηπέδου.

«Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κυνήγησαν το όνειρο και το πέτυχαν. Είχα την τύχη να είμαι ανάμεσα στους φιλάθλους. Να ζήσω αυτήν την ασύγκριτη εμπειρία».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που βρέθηκε στην «Opap Arena», είδε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι την ομάδα του Πειραιά να κατακτά το Conference League.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη επιτυχία του. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πέτυχε να κατακτήσει το Conference League, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο.»

Δημήτρης Κουτσούμπας

«Συγχαρητήρια» για τη θρυλική κατάκτηση του Conference League από τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο» από τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μαργαρίτης Σχοινάς

Τα δικά του «Συγχαρητήρια» απέστειλε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς μέσα από ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

«Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια για την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου στο ποδόσφαιρο από ελληνικό σύλλογο Europa Conference League.

Η αποψινή βραδιά πυξίδα και για άλλες επιτυχίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο στην ΕΕ δεν είναι βία, είναι γιορτή», σημείωσε χαρακτηριστικά.