Την εμπειρία του ταξιδιού με τον θρυλικό «Μουτζούρη» βίωσε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, παρουσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού, του Βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου και Αντιδημάρχων, που μετέβησαν σιδηροδρομικώς στις Μηλιές.

Από την δημοτική Αρχή Πηλίου, τονίστηκε στον Υπουργό η ανάγκη στήριξης της γραμμής με σκοπό την πύκνωση των δρομολογίων που σήμερα γίνονται μόνο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Στον τερματισμό, στον Σταθμό Μηλεών, ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: «Δεν μπαίνει μόνο ο “Μουτζούρης” μπροστά, πάμε να βάλουμε το Πήλιο, τη Μαγνησία, ολόκληρη τη Θεσσαλία ξανά μπροστά. Να γιατρέψουμε τις πληγές, με αποκατάσταση των υποδομών – ήδη αποκαθίστανται γέφυρες, δρόμοι – δημιουργούνται καινούριοι δρόμοι σαν κι αυτούς που βλέπουμε να προχωρούν εδώ στο Πήλιο.

Σήμερα εγκαινιάσαμε μαζί με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου τον δρόμο που ξεκινάει από τα Αργυραίικα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα 3 δισ. ευρώ για αποκατάσταση στη Θεσσαλία, για άμεση αρωγή και στήριξη των αγροτών και αποκατάσταση υποδομών. Είναι κατεύθυνση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσουμε μπροστά, με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Είναι υποχρέωσή μας να κλείσουμε, να επουλώσουμε τις πληγές που άνοιξε η μεγαλύτερη καταστροφή της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας στη Θεσσαλία, που αξίζει σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον».