Έτοιμη για την πιο μεγάλη στιγμή της ευρωπαϊκής της ιστορίας είναι η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο Θρύλος μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, σε ένα ιστορικό «ραντεβού».

Το Σάββατο (25/5) στις 20:00, οι «ερυθρόλευκοι» του Ζέλικο Μπάμπιτς αντιμετωπίζουν την ισχυρή Βάλουρ, την οποία υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στο χάντμπολ. Μετά το αποτέλεσμα (30-26) του πρώτου τελικού της διοργάνωσης στην έδρα της ισλανδικής ομάδας, ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει δύσκολο έργο στη δεύτερη «μάχη», ωστόσο, με «όπλο» τον κόσμο του στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, θέλει να κάνει την ανατροπή και να γράψει «χρυσή» ιστορία, κατακτώντας τον τίτλο!

Ο Νίκος Πασσιάς σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού είπε: «Το Σάββατο το βράδυ, παίζουμε το πιο ιστορικό ματς στην ιστορία του τμήματος. Κάτι πολύ μεγάλο για τον σύλλογο, αλλά και για εμάς, την ομάδα του χάντμπολ. Παιχνίδι, το οποίο δεν θα είναι εύκολο, είναι ευρωπαϊκός τελικός, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, τον οποίο θέλουμε μαζί μας εδώ!

Καλούμε, λοιπόν, όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού από όλες τις μεριές της Ελλάδας, να είναι στο πλευρό μας, να έρθει στο γήπεδο, να παλέψουμε όλοι μαζί και στα 60 λεπτά. 60 ιστορικά λεπτά! Είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη μάχη. Διεκδικούμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο τμήμα του χάντμπολ. Οπότε, το Σάββατο, όλοι ΣΕΦ».