Η δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, φέρνοντας κάθε βράδυ απανωτές ανατροπές.

Απόψε στις 21:40:

Η Χρυσούλα χειρουργείται, ενώ ο Πότης και η Άννα τρέμουν μη συλληφθούν.

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να καθυστερήσουν τον γάμο με τον Παρασκευά, αλλά εκείνη επιμένει. Με την παρέμβαση της Χάιδως, ο Δημοσθένης πείθεται να δώσει αναβολή στον αρραβώνα, γεγονός που εκνευρίζει την Ειρήνη.

Η Χρυσούλα κάνει οικονομικό εκβιασμό στον Πότη και την Άννα προκειμένου να μην τους κάνει μήνυση κι εκείνοι ενδίδουν. Ο Κουράκος, παράτυπα, τους αφήνει ελεύθερους για να μην αμαυρώσει το ποινικό τους μητρώο.

Ο Στάθης ξεκινάει να εκπαιδεύει τον Τζον στα κτήματα, ενώ η Αθηνά αντιμετωπίζει πάλι προβλήματα με την Φιλιώ καθώς κάνει βίαια ξεσπασματα.

Ο Αποστόλης απαιτεί από τον Πότη και την Άννα να διακόψουν τη σκοποβολή, αλλά εκείνοι αρνούνται. Ο Μάνος καβγαδίζει με την Αμαλία και ξεπερνάει ξανά τα όρια.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου
Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias