Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλέον ένα συλλεκτικό ζευγάρι παπούτσια στα χρώματα του κόμματος «Νέα Δημοκρατία».

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο πρωθυπουργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται και ο δημιουργός των παπουτσιών, ο 20χρονος, Γιάννης Λουλούδης.

Ποιος είναι ο Γιάννης Λουλούδης;

Ο Γιάννης Λουλούδης είναι μόλις 20 χρονών με καταγωγή από τη Ρόδο. «Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω στο τρίτο στο Ντουμπάι», ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Τα άλλα δύο καταστήματα της εταιρείας του είναι το ένα στη γενέτειρά του και το άλλο στην Αθήνα.

Ο δημιουργός των custom παπουτσιών «Νέα Δημοκρατία» αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι προς πώληση. Παράλληλα, δήλωσε ότι έχουν κατασκευαστεί τρία ζευγάρια. Το ένα ζευγάρι το έχει πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νούμερο 46, το άλλο ο γιος του, Κωνσταντίνος, σε νούμερο 45, ενώ για το τρίτο είναι για τον ίδιο.

Όπως εξιστόρησε ο δημιουργός είχε έρθει σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και αποφάσισαν να τα φτιάξουν και να τα πάνε στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού. Μετά από μία ξεχωριστή και τιμητική συνάντηση», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Λουλουδάκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο κατασκευαστής των παπουτσιών  σε ηλικία 17 ετών είχε παρουσιάσει αντίστοιχα ζευγάρια και για το κόμμα «ΠαΣοΚ», τα οποία είχε ονομάσει «ΜΠΑΣΟΚ».

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την περιγραφή που έχει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, δηλαδή «πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας προσφέρουμε τα πιο αποκλειστικά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά».

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠαΣοΚ, επιτέλους έχουμε τα δικά μας» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται στα πλάνα στον πάτο του παπουτσιού υπάρχει φωτογραφία του, το λογότυπο της ΝΔ και ένα ντολμαδάκι. Στο τέλος του χιουμοριστικού βίντεο ο κ. Μητσοτάκης ακούγεται να λέει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα λυσσάξει αν τα δει.

@kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis