Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στην Ελβετία, με θύμα μία γυναίκα, η οποία έκανε τζόκινγκ, όταν της επιτέθηκε ένας γυμνός άνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα σε πάρκο του Μάνεντορφ, κοντά στη Ζυρίχη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

«Το απόγευμα της Τρίτης, μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν άνδρα στο Μάνεντορφ», δήλωσε η αστυνομία του καντονιού της Ζυρίχης. «Περαστικοί ανέφεραν την παρουσία ενός γυμνού άνδρα στο Alma Park που φώναζε και επιτέθηκε σωματικά σε άλλους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Από τις Ελβετικές αρχές δεν έχει γίνει γνωστό με ποιον τρόπο αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας ο δράστης ούτε το πιθανό κίνητρο του δολοφόνου.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι πρώτες πληροφορίες

Η επίθεση, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έλαβε χώρα λίγο πριν τις 20:00 το απόγευμα στο πάρκο Villa Alma στο Männedorf, στην Ελβετία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 19χρονς άνδρας άρχισε να επιτίθεται τυχαία σε ανθρώπους. Ενώ μόλις, κατέφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν μία γυναίκα νεκρή στο έδαφος.

Ο δράστης ελβετικής καταγωγής, βρέθηκε και αυτός στο χώρο του πάρκου και συνελήφθη αμέσως. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα εντελώς γυμνός.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη, χωρίς όμως να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή. Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά της.

Ο φερόμενος ως δράστης τραυμάτισε μία ακόμα γυναίκα, η οποία υπέστη ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.