Την πρότασή του ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους και ανεξαρτήτως ομάδων που συμμετέχουν διατύπωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN.

Όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός «αν έχω τρόπο να νομοθετήσω χωρίς να παραβιάσω το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, θα το κάνω ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει στο το Γουέμπλεϊ, και πάντα με φιλάθλους».

«Ελπίζω να γίνει δεκτή η πρότασή μου από την ΕΠΟ να γίνεται πάγια έτσι ο τελικός χωρίς να υπάρχει αμφισβήτηση», τόνισε ο Πρωθυπουργός ενώ πρόσθεσε ότι «γίνονται μεγάλες παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ και το στάδιο δεν θα πρέπει να υπολειτουργεί, αλλά αντίθετα να ξέρουμε ότι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα διεξάγεται εκεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό χωρίς την παρουσία του κόσμου, καθώς δεν πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου.