Η στιγμή που περιμένουν εκατομμύρια λάτρεις του ποδοσφαίρου έφτασε. Το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 22:00, το MEGA μεταδίδει ζωντανά τον τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γουέμπλεϊ».

Το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη το απόλυτο ντέρμπι που θα κρίνει τον τροπαιούχο του UEFA Champions League για φέτος. Μια γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για την ανάδειξη του συλλόγου που θα πατήσει στο υψηλότερο βάθρο της Ευρώπης. Από τη μια η «Βασίλισσα» Ρεάλ, των 14 Κυπέλλων Πρωταθλητριών και από την άλλη η γερμανική «μηχανή», Ντόρτμουντ, κάτοχος του τροπαίου το 1997 που επιστρέφει έντεκα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή σε τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μια αναμέτρηση κορυφής στη μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς για το στέμμα της Ευρώπης.

Τον συναρπαστικό τελικό περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος με τον Αντώνη Κατσαρό. Ο Γιώργος Μαζιάς μεταφέρει στους τηλεθεατές όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το «Γουέμπλεϊ».

Η αθλητική ομάδα του MEGA βάζει το φίλαθλο κοινό στο κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης με πλούσιο ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τους ελληνικούς συνδέσμους των δύο ομάδων στην Pre-Game εκπομπή, ακριβώς στις 21:00.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι Chasers του τηλεπαιχνιδιού του MEGA, «The Chase», θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους σε μια καταδίωξη γνώσεων γύρω από το UEFA Champions League. Ποιος από τους πέντε θα καταφέρει να κερδίσει και να βρεθεί στο στούντιο τη βραδιά του μεγάλου τελικού;

Μετά τη λήξη του τελικού ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με πλήρη ανάλυση, συνεντεύξεις και όλο το παρασκήνιο του αγώνα στο Λονδίνο.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League χτυπά αδιάκοπα στο MEGA.

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΙΣ 22:00

PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:00

#MegaTVFinals