Τον επίδοξο διαρρήκτη της κτηνοτροφικής του μονάδας πυροβόλησε και σκότωσε ο 54χρονος στο Κιλκίς, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας 2 ενήλικες και 2 ανήλικοι, επιβαίνοντας σε όχημα, πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα και επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα της μονάδας, όπου βρισκόταν ο 54χρονος.

Ο άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 45χρονο. Οι τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες (20 Μαΐου 2024) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα 2 ενήλικες άνδρες και 2 ανήλικοι, επιβαίνοντας σε όχημα πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα και επιχείρησαν να παραβιάσουν θύρα χώρου της μονάδας, όπου βρισκόταν ο προαναφερόμενος άνδρας.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ενήλικα άνδρα.

Οι τρεις συνεργοί του εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας.

Κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.