Για το θέμα των τελευταίων ημερών σχετικά με τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην Eurovision αλλά και για τα όσα είπαν οι χορευτές της που κατά την διάρκεια συνέντευξής τους δήλωσαν Έλληνες Τούρκοι της Θράκης τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ειδικότερα ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του γενικότερα».

Υπενθυμίζεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά της εκπροσώπου της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision, η οποία χασμουρήθηκε την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος.

Η δυσαρέσκεια αυτή, όπως γράφει ο Βηματοδότης, μεταφέρθηκε ήδη στη διοίκηση της ΕΡΤ. Ζητώντας μάλιστα από την ΕΡΤ να μεταφέρει την ενόχλησή του και προς τους ισραηλινούς δημοσιογράφους καθώς και στους συντελεστές του Ισραηλινού τραγουδιού, όπως και στην διαγωνιζόμενη του Ισραήλ Eden Golan, στην Eurovision.

Η συγγνώμη του χορευτή

Μετά τις αρνητικές αντιδράσεις, ο Yasin Ahmetoğlu με ένα stοry του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητά συγγνώμη και εξηγεί πως πρόκειται για παρεξήγηση.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη λεκτική παρεξήγηση, κατά τη διάρκεια μίας μικρής συνέντευξης που δώσαμε μετά την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με τη Μαρίνα Σάττι και προς μεγάλη μας έκπληξη την είδαμε εντελώς διαστρεβλωμένη», γράφει αρχικά.

Συνεχίζει λέγοντας: «Όταν είπαμε ότι είμαστε Έλληνες Τούρκοι, δεν εννοούσαμε ότι είμαστε Τούρκοι πολίτες. Η αλήθεια είναι απλή. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης και ο Huso είναι Γερμανός πολίτης, γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμάνια. Προφανώς μιλάμε και τουρκικά και πάντα θέλουμε και ευχόμαστε οι δυο χώρες Ελλάδα και Τουρκία να ζουν ειρηνικά».