Λίγες μόλις ώρες πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision και μετά την είδηση ότι η Μαρίνα Σάττι αρρώστησε και ανέβασε υψηλό πυρετό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Malmö Arena για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού με το “ZARI”, η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι έγραψε στα αγγλικά πως «έχει έρθει η ώρα να στηρίξετε την Ελλάδα και την ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ & τους φίλους. Ψηφίστε για τη δική σας cute φέτα σαγανάκι».

Και συνέχισε λέγοντας πως «ανυπομονώ να τραγουδήσω για εσάς σήμερα το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό».

Την ανάρτηση συνόδευσε με μια φωτογραφία της, ένα βίντεο που δείχνει έναν θαυμαστή της στο Μάλμε, ντυμένο τσολιά, να κρατά ένα ζάρι, μια ελληνική σημαία και φοράει ένα μπλουζάκι με τη φωτογραφία της καθώς και μια φωτογραφία με χωριάτικη σαλάτα και, φυσικά, φέτα.

Η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, είναι προγραμματισμένο να ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Στη σκηνή θα βρεθεί και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα ερμηνεύσει το My number one περίπου 20 χρόνια μετά τον δικό της θρίαμβο.