Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές τη Μεγάλη Τρίτη για τη φονική συμπλοκή στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων δεν περιλαμβάνεται ο δράστης του μοιραίου χτυπήματος στον 23χρονο, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Θύμα ένας 23χρονος. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δυο άτομα, ο ένας σοβαρά. Οι δυο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ο 26χρονος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος φέρει ελαφρύ τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Πώς έγινε το φονικό

Αφορμή της συμπλοκής ήταν ότι ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, φέρεται να είπε: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά». Ο δράστης φέρεται να ήταν μέσα στο κλαμπ και όσο διασκέδαζε, λογόφερε για ασήμαντη αφορμή με ένα άλλο άτομο. Το άτομο αυτό, λίγο αργότερα, έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί έχοντας ως ενίσχυση το 23χρονο θύμα, το οποίο δεν ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Έπειτα ο δράστης, βγήκε με την παρέα του έξω όπου ξεκίνησε η φονική συμπλοκή. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να πυροβολήσει.

Ωστόσο, το όπλο φέρεται να μπλόκαρε με αποτέλεσμα το παραλίγο θύμα να γίνει θύτης και να καρφώσει το μαχαίρι στον λαιμό του 23χρονου αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.