Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, «Η Γη της Ελιάς», στο Mega στις 21:00, η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Μαρία τα ευχάριστα νέα για τον γάμο τους.

Λάμψη αισιοδοξίας αρχίζει να φωτίζει τη Μάνη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε

Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν από τα λεγόμενα της Χάιδως αν έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι και αν έχει σκοπό να μονάσει. Ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχθεί στη Μαρίνα ότι αυτός στραμπούλιξε το χέρι της Αμαλίας, αλλά της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το συμβάν.

Η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Φιλιώ ότι θα παντρευτούν τον επόμενο Ιούνιο και η αντίδρασή της τους εκπλήσσει. Αργότερα, το ζευγάρι κάνει έκπληξη στη Μαρία με μία ξαφνική επίσκεψη στο Σούνιο όπου της ανακοινώνει τον επερχόμενο γάμο.

Ο Παρασκευάς παίρνει τηλέφωνο τη Χάιδω κι εκείνη του επιβεβαιώνει πως έχει καταφύγει σε μοναστήρι. Η Κούλα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο που αφορά τον Δημοσθένη και στήνει ολόκληρο σκηνικό έξω από το σπίτι του προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Βασίλης Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias