Η δημοφιλής τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2005 Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το φετινό 12αρι της Ελληνική κριτικής επιτροπής στο φετινό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας με το τραγούδι «My number one», τη βραδιά του Τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 θα ανακοινώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου είχε ανακοινώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας και το 2015, χρονιά που σηματοδοτούσε την επέτειο 10 χρόνων από τον θρίαμβό της στο Κίεβο.

Η Ελλάδα, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI», συμμετέχει στην 68η Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

Η υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας θα «ταξιδέψει» με τη φωνή της Έλενας Παπαρίζου, σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη Σουηδία και σε όλο τον κόσμο.