«Η Γη της Ελιάς» έρχεται με ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο στις 21:00, στο MEGA. Η σειρά με τη γρήγορη πλοκή και τις απρόσμενες εξελίξεις, θα μονοπωλήσει κι απόψε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Ο τραυματισμός της Αμαλίας -μετά την επιθετική συμπεριφορά του Μάνου- προκαλεί ερωτηματικά σε όποιον τη βλέπει, αλλά εκείνος την απειλεί ότι αν μιλήσει, θα το πληρώσει ακριβά. Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει λιποθυμική τάση η οποία του προκαλεί ανησυχία κι έτσι αποφασίζει να κάνει εξετάσεις. Η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πένθος.

Η Ειρήνη παίρνει είδηση ότι ο Βαγιάκος την παρακολουθεί και τον ξαφνιάζει δυσάρεστα με την αντίδρασή της. Μετά την αποφυλάκισή της, η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής. Ένας περαστικός «την πέφτει» στη Μαρίνα και ο Μάνος τού επιτίθεται με μανία. Παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, η Χάιδω μπαίνει στο αμάξι της, πηγαίνει σε ένα μοναστήρι και ζητάει κλαίγοντας από την Ηγουμένη να τη φιλοξενήσουν εκεί.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Βασίλης Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias