Φρέσκα δεδομένα στην ουρά της βαθμολογίας της Super League προέκυψαν μετά τ’ αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική των playouts.

Τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η Κηφισιά είχαν το κίνητρο έναντι του Αστέρα και του Ατρομήτου αντίστοιχα, πανηγυρίζοντας εν τέλει δύο πολύ σημαντικά διπλά. Στην Τρίπολη Ντίας και Πέδρο διαμόρφωσαν το 2-0 για τα «καναρίνια» του Αγρινίου, ενόσω στο Περιστέρι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου κατάφερνε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (2-1).

Τα δύο αυτά αποτελέσματα έφεραν σε δύσκολη θέση τον Βόλο, ο οποίος δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο χάνοντας 2-1. Πλέον βρίσκεται μεταξύ του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς, κινδυνεύοντας να είναι αυτός που θ’ ακολουθήσει τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ξέρει πλέον πως το σενάριο της παραμονής του δεν συγκεντρώνει ούτε μαθηματικές πιθανότητες παρά το γεγονός πως παίζει την Κυριακή (21/4, 15:00) με τον Πανσερραϊκό. Κι αυτό γιατί δεν προλαβαίνει να καλύψει στα δύο παιχνίδια που απομένουν ως τη λήξη της διαδικασίας την απόσταση των δέκα βαθμών.